Terug

Loopneus in de ochtend? Zo kom je er vanaf

  • 08 / 08 / 2016 0
Loopneus in de ochtend? Zo kom je er vanaf

’s Ochtends wakker worden met een loopneus in bed: je bent het beu. Helemaal als je er regelmatig ’s nachts ook last van hebt. Allereerst wil je weten: wat is de reden?

De kans is groot dat je loopneus door allergie komt. Specifiek: huisstofmijtallergie. Zeker wanneer je loopneus gepaard gaat met andere symptomen: Tranende, waterige en/of rode ogen, niezen, hoesten, verstopte neus, jeuk, vermoeidheid, hoesten, benauwdheid, hoofdpijn en keelirritatie.

Wees gerust: er ís een manier om van je loopneus af te komen. In dit artikel krijg je tips over wat te doen; hoe je uiteindelijk je loopneus kan laten stoppen.

Stap 1: Bezoek je huisarts

Laat je huisarts vaststellen of je inderdaad allergisch bent voor huisstofmijt. Zodra je dat weet, kun je gericht stappen ondernemen.

Stap 2: Neem medicijnen tegen de symptomen

Je huisarts zal je anti-allergie medicijnen voorschrijven. Let op: dit geneest je allergie helaas niet. Het verlicht alleen tijdelijk je loopneus. Zo heb je er in bed minder last van.

Stap 3: Was je beddengoed op 60 graden

Huisstofmijt (waarvan er letterlijk miljoenen in je bed zitten) gaat dood bij 60 graden. Was daarom alles wat in je wasmachine past iedere 6 weken. Ja, ze komen altijd terug; permanent doden gaat niet. Maar je begint weer even met een schone lei.

Stap 4: investeer in een nieuw matras

Je matras stop je natuurlijk niet even in je wasmachine. Is die rond de 10 jaar oud? Koop dan een nieuwe. Ook in je nieuwe matras komen de mijten te zitten, maar: je zult in het begin veel verschil merken. 

Stap 5: investeer in anti-allergie beddengoed

Anti-allergie beddengoed maakt uiteindelijk het grootste verschil voor je klachten. En wel hierom:

Je bent technisch gezien niet allergisch voor huisstofmijt zélf. Het zijn hun uitwerpselen waar jij overgevoelig voor bent. Díe zorgen ervoor dat je in bed een loopneus krijgt. ’s Nachts adem je talloze van deze microscopische poepjes in.

Hoogwaardig anti-allergie beddengoed houdt ze tegen. Althans: 98% van de uitwerpselen. Stel je eens voor wat dat voor je allergie betekent…! Dit is ook onderzocht. Het blijkt dat je:

  • Tot 50% minder last hebt van je klachten
  • Daarom tot 50% minder medicijnen hoeft te slikken

Hoezen van Cara C’air: werking wetenschappelijk onderzocht

Als we zo vrij mogen zijn: de hoezen die wij verkopen, voldoen aan de specificaties van de hoezen gebruikt in het wetenschappelijk onderzoek. Oftewel: de werking van onze anti-allergie hoezen is aangetoond.

Daarnaast hebben onze hoezen de volgende voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik Je ritst ze zó om je deken, matras en kussen
  • Zacht en comfortabel Zonder ritselen, minstens zo lekker als je eigen hoezen
  • 10 jaar garantie Dat maakt je investering een hele duurzame

Dus wil je van je loopneus in bed af?

Volg de tips in dit artikel. Je slaapt straks snel weer beter.

Bekijk het Anti Allergie beddengoed in onze webshop

Meer tips tegen huisstofmijt allergie?

Vraag het Stappenplan om huisstofmijt in je woning terug te dringen aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box