Terug

Welk dekbed bij huisstofmijtallergie?

  • 29 / 07 / 2015 0
Welk dekbed bij huisstofmijtallergie?

Welk dekbed je gebruikt bij huisstofmijtallergie maakt niet uit; er is geen dekbed dat minder huisstofmijten bevat, huisstofmijt weert of waardoor jij minder last hebt van je allergie. Het gaat om de soort hoezen die je om je dekbed, matras en kussens doet. Dáár valt heel veel winst te behalen.

Allergie hoesDe reden dat je dekbed niet uitmaakt, is dat huisstofmijten altijd aanwezig zijn in je bed. Ze nestelen zich in je beddengoed en matras omdat daar de leefomstandigheden voor hen ideaal zijn: donker, vochtig en warm.

Wat je ook doet, er zitten miljoenen huisstofmijten in je bed, en die kun je niet uitroeien. Je kunt je matras vervangen en je dekbed en kussens wassen op 60 graden; dan heb je tijdelijk minder last van de spinachtige wezentjes. Maar binnen no-time hebben ze zich weer vermenigvuldigd om jou last te bezorgen.

Maar let op: het zijn niet de huisstofmijten zélf waardoor jij astmatische klachten, chronische neusverkoudheid, geïrriteerde ogen en eczeem hebt. Het zijn hun uitwerpselen, ook wel allergenen genoemd, die je klachten veroorzaken. En gelukkig: dáár kun je wél iets tegen doen! Met de Anti Allergie Dekbedhoesvan Cara C'air.

Cara C’air allergeendichte hoes om je dekbed

Cara C’air allergeendichte hoezen laten bijna geen allergenen doorlaten. Maar liefst 98% van de uitwerpselen van huisstofmijten in je bed worden tegengehouden en komen niet in de lucht. Daardoor kun jij ze niet inademen zodat je veel minder last hebt van je klachten door huisstofmijt allergie.

Op termijn kun je tot 50%(!) minder last krijgen van je klachten, en hoef je eveneens tot 50% minder medicijnen te gebruiken tegen je allergie.

Welk dekbed bij huisstofmijtallergie?

Alleen het soort dekbed dat omsloten is door Cara C’air hoezen, dus! Er zijn hoezen die goedkoper zijn, die gemaakt zijn van ander materiaal. Maar die houden veel minder allergenen tegen. Je klachten zullen daardoor niet of nauwelijks verminderen.

Je brengt uren per dag in je bed door. Zorg dat allergenen daar bijna geen kans meer krijgen om jou te tarten, en je nachten en ochtenden zijn een stuk aangenamer.

Goed om te weten:

De werking van de hoezen van Cara C’air is wetenschappelijk bewezen in verschillende onderzoeken. Bovendien krijg je 10 jaar garantieop de hoezen, dus het is een investering waar je jaren mee vooruit kunt!

De juiste vraag is dus niet ‘Welk dekbed’. Bij huisstofmijtallergie is de vraag: ‘Welke hoezen heb ik nodig?’

Het antwoord:allergeendichte hoezen van Cara C'air

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box