Terug

Anti-allergeen beddengoed van Cara C’air

Anti-allergeen beddengoed van Cara C’air

Anti-allergeen beddengoed van Cara C'air

Ons anti-allergeen beddengoed heeft een wetenschappelijk bewezen werking. We bieden je een complete dekbed-set, bestaande uit een:

Anti-allergie matrashoes
Anti-allergie dekbedhoes
Anti-allergie kussensloop


Je totale investering is ongeveer € 160,-, afhankelijk van de maten van je bed.

Vergoeding van je verzekering is erg onzeker; informeer bij je maatschappij. Maar de investering valt – gezien de voordelen – uiteindelijk erg mee:
- 10 jaar garantie
Op ons anti-allergeen beddengoed zit standaard 10 jaar garantie. Dat is dus de minimale periode dat jij er profijt van hebt. Je investering per jaar is zo bezien slechts € 16,-.

- Wetenschappelijk bewezen werking
De werking van allergeendichte hoezen is wereldwijd bewezen. Onze hoezen voldoen aan de hoogwaardige specificaties, gebruikt in het onderzoek.

- Gegarandeerd minder klachten en medicijngebruik
Gebruik onze allergeendichte hoezen, en je krijgt tot 50% minder last van je klachten. En als gevolg daarvan: je hoeft tot 50% minder medicijnen te gebruiken.

 

98% minder allergenen in de lucht…!

Waarom werkt ons anti-allergeen beddengoed zo goed? Omdat ze allergeendicht zijn. De uitwerpselen van huisstofmijt – die normaal gesproken in de lucht komen, zodat jij ze inademt – worden voor 98% tegengehouden.

Stel je eens voor dat je ’s nachts 98% minder allergenen inademt…dat heeft onvermijdelijk grote gevolgen. Gevolgen tegen je klachten, welteverstaan. Uit onderzoek blijkt dat je:

- Tot 50% minder last hebt van je klachten, en daardoor
- Tot 50% minder medicijnen hoeft te gebruiken

Ja, er zijn goedkopere alternatieven voor Cara C’air. Maar dan lever je in. Zowel op effectiviteit als slaapcomfort. Wat dat laatste betreft:
Anti-allergeen én zacht én comfortabel

Ons beddengoed is niet alleen effectief tegen huisstofmijtallergie. De hoezen zijn ook gemaakt van soepele, lichtgewicht en ademende stof.

Dat betekent onder andere dat de hoezen niet ‘ritselen’. Je hebt dus geen last van lawaai in bed, telkens als je omdraait of verschuift. Daarnaast voeren de hoezen zweetvocht snel af.

Je offert slaapcomfort dus absoluut niet op voor bescherming tegen allergenen.

 

Gun jezelf – of je kind – Cara C’air

Ga naar de webshop

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box