Anti-allergie kussensloop met bewezen werking

  • Geplaatst op
  • Door Cara C'air

Je zoekt een anti-allergie kussensloop tegen je huisstofmijtallergie? Artsen, verpleegkundigen en het Longfonds adviseren Cara C’air kussenslopen. Waarom? Omdat van onze kussenslopen de werking is bewezen.

Wanneer ‘werkt’ een anti-allergie kussensloop?

Het gaat allemaal om het tegenhouden van allergenen – de uitwerpselen van huisstofmijten die jij ’s nachts inademt en je allergieklachten veroorzaken. Een goede anti-allergie kussensloop zorgt ervoor dat allergenen niet door de stof dringen en in de lucht komen.

Dus wanneer je een keuze maakt voor de juiste kussensloop, informeer dan altijd: hoe goed houdt de kussensloop allergenen tegen, en is dat bewezen? Wat is het effect?
 

Cara C’air Kussenslopen: houden 98% van de allergenen tegen

Van onze kussenhoes (en andere Cara C’air-hoezen) is bewezen dat 98% van de allergenen die huisstofmijten uitstoten, tegengehouden wordt. Oftewel: er komen bijna geen uitwerpselen meer in de lucht, en jij ademt ze nog nauwelijks in.

Resultaten op (langere) termijn:

        -   Je hebt tot 50% minder last van je allergieklachten
        -   Je hebt tot 50% minder pillen tegen je allergie nodig
 

Klinkt te mooi om waar te zijn? De werking is wetenschappelijk aangetoond: klinische tests bewijzen dat de bovengenoemde cijfers kloppen. Goedkopere alternatieven zijn er zeker, maar daarvan is de werking beperkt en sowieso niet bewezen.
 

Andere redenen om voor kussenslopen van Cara C’air te gaan

        -   Eenvoudig om je kussen te ritsen
        -   Heerlijk zacht en comfortabel
        -   Ademende stof
        -   10 jaar garantie
        -   Ook op maat leverbaar

Bestellen