Terug

Huisstofmijt verwijderen uit je matras: onmogelijk?

Huisstofmijt verwijderen uit je matras: onmogelijk?

Helaas: huisstofmijt verwijderen uit je matras is inderdaad nagenoeg onmogelijk. Ze zitten er nu eenmaal, een miljoenenleger in je bed. Middeltjes om ze te doden zijn er niet. Stofzuigen heeft geen zin, want de zuigkracht is nooit groot genoeg om de beestjes uit je matras te zuigen.

Je kunt eigenlijk maar 2 dingen doen tegen huisstofmijt in je matras:

  1. Een nieuwe matras kopen. Dit is natuurlijk maar een zeer tijdelijke oplossing; zodra je erop gaat slapen en zweten zorgen de duisternis, het vocht en de warmte razendsnel voor vermenigvuldiging van huisstofmijten. En iedere week een nieuw matras kopen is onrealistisch

  2. Een anti-allergie hoes om je matras ritsen. Dit is wel degelijk een goede manier om iets te doen tegen huisstofmijten in je matras. Lees maar:
     

Anti-allergie hoezen van hoge kwaliteit, zoals die van Cara C’air, zorgen ervoor dat allergenen (de uitwerpselen van huisstofmijten) niet in de lucht kunnen komen. Goede hoezen zorgen voor 98% minder uitstoot. Je schakelt het wapentuig van het hele mijtenleger direct uit!

Anti-allergie hoezen zijn er niet alleen voor je matras, maar ook voor je kussens en dekbed. In verschillende studies is bewezen dat 98% minder uitstoot op termijn tot 50% minder klachten en 50% minder medicijngebruik tegen je allergie leidt!

De hoezen van Cara C’air voldoen aan dezelfde kenmerken als de hoezen die gebruikt zijn in het onderzoek. Ja: er zijn goedkopere ‘anti-allergie’ hoezen te vinden. Maar de werking daarvan is lang niet zo goed als hogekwaliteitshoezen!
 
 

Andere voordelen van Cara C’air-hoezen:

  • Snel en eenvoudig om je beddengoed te ritsen
  • Zacht en comfortabel voor een heerlijke nachtrust
  • 10 jaar garantie!
     

Wanneer je de hoezen hebt, hoef je ze enkel 2 keer per jaar op 60 graden te wassen voor het best mogelijke resultaat.
 

Huisstofmijt verwijderen uit je matras gaat dus niet

Je kunt er wél voor zorgen dat huisstofmijt je nagenoeg niet meer kan raken met hun allergenenarsenaal.


Ga nu direct naar onze webshop 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box