Terug

Slik tot 50% minder anti-allergiepillen

  • Wednesday 29 / 07 / 2015 0
Slik tot 50% minder anti-allergiepillen

Slik je nu veel anti-allergiepillen tegen huisstofmijtallergie? Wat als je je medicijngebruik kon halveren?

Want er ís een manier, die niet veel moeite kost. Alleen een eenmalige investering waar je 10 jaar lang (met garantie!) plezier van hebt.
 

Hoezen van Cara C’air: uiterst effectieve anti-allergiemiddelen

Onze anti-allergeen dekbedhoezen behoren tot de meest effectieve anti-allergiemiddelen die er zijn. De werking, die we hieronder uitleggen, is wetenschappelijk bewezen.

Op onze website kun je hoezen bestellen voor je dekbed, kussen en matras. Zodra je de hoezen (eenvoudig) om je beddengoed ritst, voorkom je in één klap 98%(!) van de uitstoot van allergenen in je bed. Het zijn deze allergenen die je allergie triggeren. Dus ga eens na wat dat betekent voor je klachten, wanneer je ’s nachts nog maar 2% inademt ten opzichte van je huidige situatie!

In bed breng je zo’n 8 uur per dag door. Zorg ervoor dat huisstofmijten daar nauwelijks meer de kans krijgen om hun uitwerpselen in de lucht te brengen, en je wint een uiterst belangrijke strijd tegen de veroorzakers van je allergie.
 

Bewezen werking: 50% minder klachten, 50% minder anti-allergiemedicijnen

In wetenschappelijke studies met hoge kwaliteit anti-allergiehoezen, werd de effectiviteit bewezen. Dat wil dus zeggen dat – wanneer je hoezen gebruikt die voldoen aan de criteria die in het onderzoek gebruikt zijn – je zorgt voor:

-   98% minder uitstoot van allergenen
-   Tot 50% minder last van je klachten
-   Tot 50% minder medicijnen tegen huisstofmijtallergie

Cara C’air hoezen voldoen 100% aan de kwaliteitseisen die in het wetenschappelijk onderzoek gebruikt zijn.
 

Meest geadviseerd door artsen en verpleegkundigen

Onze hoezen worden door artsen en verpleegkundigen het meest geadviseerd. Tel daarbij op de 10 jaar garantie, het eenvoudige gebruik én het comfort, en we hopen dat we je overtuigd hebben om onze hoezen aan te schaffen.

Houd rekening met een eenmalige investering van minimaal 100 euro. Dat maakt onze hoezen zeker niet de goedkoopste, maar wel de meest effectieve. Bovendien: verdeel de investering eens over 10 jaar…
 

Naar de webshop!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box