• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De voordelen van anti-allergie beddengoed

De voordelen van anti-allergie beddengoed

  • Wetenschappelijk bewezen werking
  • 98% minder uitstoot van allergenen
  • 50% minder last van klachten
  • 10 jaar garantie
  • Heerlijk zacht en ademend

De voordelen van allergeenvrij beddengoed

Werking bewezen in onderzoek naar allergeendichte hoezen

De werking van allergeendichte hoezen is wereldwijd wetenschappelijk bewezen. Cara C’air allergeendichte hoezen voldoen aan de hoogwaardige specificaties van de hoezen die gebruikt zijn bij het wetenschappelijk onderzoek.

98% minder uitstoot van allergenen

Cara C’air stof- en allergeendichte hoezen zijn ontzettend fijn geweven. De kwaliteit van de gebruikte stof én wijze van fabricatie maakt dat onze hoezen de beste zijn die op de markt te krijgen zijn. Daardoor hebben Cara C’air allergievrije hoezen een uitstekende werking: de uitstoot van allergenen wordt in één klap met 98% teruggedrongen.

50% minder klachten huisstofmijt allergie

Door deze drastische vermindering van uitstoot, heb je tot wel 50% minder last van je klachten door huisstofmijtallergie.

50% minder medicijnen medicijngebruik

Met Cara C’air Allergeendichte Hoezen voorkom je in één klap 98% uitstoot van allergenen door huisstofmijt. Deze drastische beperking van uitstoot leidt ertoe dat je tot 50% minder last hebt van je klachten. Je zult daardoor even minder vaak aangewezen zijn op medicijnen om je klachten te verlichten. Kortom: Het medicijnverbruik wordt sterk verminderd.

De voordelen van Cara C'air anti-allergie beddengoed

10 jaar garantie op hoge kwaliteit allergeenvrije hoezen

De stof die wij gebruiken voor Cara C’air allergievrije hoezen is van hoge kwaliteit. De anti-allergiewerking garanderen we. Sterker nog: wij geven 10 jaar garantie op al onze hoezen. Uiteraard alleen bij juist gebruik van de hoezen en altijd in goed overleg.

Eenvoudig in het gebruik

Je ritst de hoezen heel eenvoudig om je matras en beddengoed heen. Het beddengoed is ook makkelijk in onderhoud: ze hoeven (en mogen) slechts 1 á 2 keer per jaar gewassen worden op 60 graden.

Heerlijk zachte en comfortabele hoezen

Cara C’air allergievrije hoezen zijn gemaakt van een soepele, lichtgewicht en ademende stof.  Wanneer je je eigen hoezen over onze hoezen ritst, heb je dus geen last van lawaai als je in bed ligt. Daarnaast wordt (zweet)vocht snel afgevoerd. Je levert geen greintje slaapcomfort in. De stof is van hoge kwaliteit, wat betekent dat ze jarenlang meegaan. We geven dan ook lang garantie: 10 jaar!

Wetenschappelijk bewezen anti-allergiehoezen

Onze hoezen werken. Niet voor niets adviseren de meeste artsen en verpleegkundigen Cara C’air aan hun patiënten. Ook het Longfonds adviseert onze allergeenvrije hoezen. De werking van allergeendichte hoezen is wereldwijd wetenschappelijk bewezen. Cara C’air allergeendichte hoezen voldoen aan de hoogwaardige specificaties van de hoezen die gebruikt zijn bij het wetenschappelijk onderzoek. 

Cara C’air is een van de weinige topmerken op het terrein van allergeendicht beddengoed.

Klinische tests bevestigen dat het saneren van je bed met onze allergievrije hoezen onmisbare wapens zijn in de strijd tegen huisstofmijtallergie. Er zijn goedkopere alternatieven, maar dan lever je in op zowel effectiviteit als slaapcomfort. Cara C’air allergievrije hoezen dringen de uitstoot van allergenen tot 98% terug. 

Dat leidt tot:

  • 50% minder last van je klachten
  • 50% minder medicijngebruik

Deze effecten ondervind je alléén als je investeert in hoezen van hoge kwaliteit, zoals die van Cara C’air.