• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cara C'air webshop: anti-allergie hoezen

Anti-allergie hoezen met bewezen werking

Cara C'air webshop: anti-allergie hoezen

Anti-allergie hoezen met bewezen werking

Je bent allergisch voor huisstofmijt. Dan ken je de klachten maar al te goed. Het is een lange lijst: Van verstopte neus tot rode ogen. Van piepende ademhaling tot huidklachten. Om maar niet te spreken van het vaak wakker worden ’s nachts, en dus de vermoeidheid.

Je zoekt een oplossing die werkt. Je gebruikt al medicijnen. Die helpen. Althans, tot op bepaalde hoogte. Er moet toch méér te doen zijn?

Nu heb je gehoord dat anti-allergie hoezen verschil maken. En ja, dat klopt.

In je bed zitten miljoenen huisstofmijten. Besef dat je gemiddeld een derde van je leven in je bed doorbrengt. Als je op die plek de uitstoot van allergenen terugdringt, heb je een belangrijke slag gewonnen. De meest effectieve vorm om je bed huisstofmijt vrij te maken zijn hoge kwaliteit huisstofmijt hoezen. Het is belangrijk om voor je hele af te sluiten voor de uitwerpselen van huisstofmijten. Dan ondervind je 50% minder van je klachten en 50% minder medicijnen tegen huisstofmijtallergie. Met Cara C’air dring je de uitstoot van allergenen door huisstofmijt in een klap met 98% terug.

De hoogwaardige hoezen van Cara C’air

De ene hoes is de andere niet. Je vindt goedkopere en duurdere merken online. Maar wat is het verschil?

Het verschil zit ‘m in de stof én de manier waarop die is geweven. Onze hoezen zijn nagenoeg ondoordringbaar. Rits ze om je deken, kussen en matras, en je sluit huisstofmijten letterlijk op.

Zo kunnen de uitwerpselen (de allergenen waar jij allergisch voor bent) niet door de stof heen. Ze komen niet in de lucht. En jij ademt ze niet in. Het verschil ga je zeker merken:

  • 50% minder last van je allergieklachten
  • 50% minder medicijngebruik

Wetenschappelijk bewezen werking

Bovenstaand verhaal verzinnen we niet zelf. De werking is aangetoond in klinische studies.

Dat geldt met klem NIET voor veel van de goedkopere hoezen van andere merken/leveranciers. Je investering is misschien lager. Maar dat geldt ook voor de effectiviteit. Bovendien valt de prijs van Cara C’air-hoezen mee als je weet dat je ze 10 jaar kunt gebruiken.

10 jaar garantie

Wij stáán voor de kwaliteit van onze anti-allergie hoezen. Daarom geven we standaard 10 jaar garantie op fabricagefouten.

Tel daarbij op dat de hoezen eenvoudig in gebruik zijn. Én heel zacht en comfortabel voelen. Dus…waar wacht je nog op?

Bestel onze anti-allergie hoezen!

(Nog niet overtuigd? Lees dan eerst ervaringen van onze klanten.)