• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Anti-allergie kussenhoes

De anti-allergie kussenhoes van Cara C'air is heerlijk zacht en comfortabel. De werking is wetenschappelijk bewezen.

Anti-allergie kussenhoes

Anti-allergie kussensloop met bewezen werking

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat anti-allergie hoezen werken. Maar dan wél hoezen met bepaalde specificaties: van een kwaliteitsstof die heel nauw geweven is. Zodat 98% van de uitstoot van allergenen van huisstofmijt tegengehouden wordt.

Onze kussenhoezen voldoen aan die hoogwaardige specificaties. En het effect wanneer jij nauwelijks meer allergenen inademt? Tot 50% minder last van klachten. Zodat je ook tot 50% minder medicijnen hoeft te slikken.

Anti-allergie kussenhoes op maat

Onze kussensloop is in 3 gangbare maten verkrijgbaar. Heb jij een ander formaat kussen dat ‘ingepakt’ moet worden? Geen probleem: we maken ze ook op maat. Met prijsopgave vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Krijg je een vergoeding voor onze kussenhoes?

Ben jij aanvullend verzekerd? Dan is er een grote kans dat jouw verzekeraar onze hoezen (deels) vergoedt. Dus ga dat zeker even na!

Eenvoudig & comfortabel in gebruik

De stof is heerlijk zacht. Je slaapt er heerlijk op! Daarnaast rits je ‘m zó om je kussen heen. En een speciaal wasvoorschrift? Nauwelijks. Gewoon 2 keer per jaar op 60 graden wassen.

10 jaar garantie

Je zult ontdekken dat onze anti-allergie kussenhoezen wat meer kosten dan andere merken. Daar zijn redenen voor: wij gebruiken betere stof én zorgen dat de hoes zo goed als ondoordringbaar is. Cruciaal voor de werking.

Maar of onze hoezen ook op lange termijn duurder zijn? Waarschijnlijk niet als je weet dat je er minimaal 10 jaar mee doet. Zo lang krijg jij namelijk garantie op de anti-allergie hoezen. Verdeel je je eenmalige investering over die periode? Dan valt de prijs reuze mee.

Dus waar wacht je nog op: kies je maat en bestel je anti-allergie kussenhoes!

Nog niet overtuigd? Lees dan eerst ervaringen van onze klanten.