Garantie op 100% tevredenheid

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met onze anti allergie hoezen. Om daar zeker van te zijn, geven wij een tevredenheidsgarantie op onze anti-allergie hoezenset.

Hoe werkt onze tevredenheidsgarantie?

Op deze hoezen mag je 60 dagen proefslapen. Ben je – ondanks onze service en garanties – tóch niet blij met je aankoop? Dan mag je binnen 60 dagen je hoezenset kosteloos retourneren. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag van ons terug.

Alle hoezen in de set moeten bij retournering onbeschadigd zijn, dus een scheur of grote vlek sluiten we uit. Lichte gebruikssporen vallen wel onder de garantie.

Heb je een materiaal- of productfout ontdekt? Dan valt dat onder onze 10 jaar kwaliteitsgarantie.

tevredeheidsgarantie promo

Volledige hoezenset

De tevredenheidsgarantie geldt alleen voor een volledige Cara C’air hoezenset. De hoezenset bestaat ten minste uit:

  • een anti-allergie Kussenhoes
  • een anti-allergie Dekbedhoes
  • een anti-allergie Matrashoes

Je kiest de maten en aantallen die passen bij jouw bed en je betaalt de bestelling.

De voorwaarden

Producten
Deze tevredenheidsgarantie en de korting zijn alleen geldig op de hoezenset met tevredenheidsgarantie van Cara C’air. De garantie en korting gelden dus niet voor andere producten van Cara C’air.

De tevredenheidsgarantie en korting komen te vervallen voor de gehele hoezenset wanneer de hoezenset incompleet is door retourzending van één of meerdere producten.

Voorwaarde
De garantie geldt alleen bij vastgestelde huisstofmijtallergie. Wij vragen dan ook om een bewijs hiervan. Bijvoorbeeld een brief van de huisarts.

Garantie termijn
Als je wilt retourneren moet je binnen 60 dagen na aankoop de retour aanmelden. Dit termijn gaat in op het moment van de verzending van de bestelling.

Het aanmeldformulier voor retournering moet volledig ingevuld zijn. Klik hier voor het formulier. Dit formulier is ook te vinden op de klantenservice pagina van de website, maar kan ook per mail worden aangevraagd.

Mogelijk neemt BAP Medical contact met je op wanneer er vragen zijn over de aanmelding. De producten moeten volledig zijn betaald en je moet in bezit zijn van de originele factuur.

Binnen 10 werkdagen na aanmelding moet de retourzending in goede orde bij ons binnen zijn.

Gebruikt beddengoed
Wanneer je retourneert moet de hoezenset compleet en onbeschadigd worden verstuurt, met uitzondering van kleine gebruik sporen.

Incomplete hoezensets of beschadigde producten, zoals gescheurde hoezen, worden uitgesloten van de garantie. Wanneer hier discussie over is, bepaald het bedrijf of er sprake is van beschadiging.

Retourzending en terugbetaling
Retourneren is kosteloos. U ontvangt na het sturen van het aanmeldformulier een antwoordnummer en retoursnummer*.

Pak het pakket wel goed in en vraag om een verzendbewijs. Wij controleren de retourzending en laten weten of deze akkoord is. Je ontvangt vervolgens binnen 10 werkdagen het volledige aankoopbedrag terug op dezelfde bankrekening als de originele betaling.

BAP Medical heeft het recht om tussentijds de voorwaarden aan te passen

 

*Pakketten die worden verstuurd zonder eerst het aanmeldformulier volledig te hebben ingevuld worden niet behandeld.

Cara C'air anti-allergie hoezenset met garantie