Garantie op 100% tevredenheid

We geven een tevredenheidsgarantie op onze anti-allergie hoezenset. Je mag 60 dagen proefslapen. Bovendien krijg je 20% korting bij aankoop van een complete set.

Online kopen|Tevredenheidsgarantie

Waarom geven wij deze tevredenheidsgarantie?

Wij geloven in de werking van onze hoezen. Dat geloof is geworteld in wetenschap: onderzoek bewijst dat onze complete hoezenset 98% allergeenuitstoot uit je bed voorkomt.

Uit ervaringen van onze klanten blijkt dat hun klachten hierdoor sterk afnemen. Wil je dit zelf ondervinden? Je kunt 60 dagen proefslapen met Cara C’air-hoezen. Ben je daarna niet tevreden? Dan krijg je je geld terug.

Hoe werkt onze tevredenheidsgarantie?

Je koopt de set en mag de hoezen 60 dagen uitproberen. Ben je – ondanks onze service en garanties – tóch niet blij met je aankoop? Dan mag je binnen 60 dagen je hoezenset kosteloos retourneren. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag van ons terug.

Alle hoezen in de set moeten bij retournering onbeschadigd zijn, dus een scheur of grote vlek sluiten we uit. Lichte gebruikssporen vallen wel onder de garantie. Bekijk de voorwaarden.

Heb je een materiaal- of productfout ontdekt? Dan valt dat onder onze 10 jaar kwaliteitsgarantie.

tevredeheidsgarantie promo

Volledige hoezenset

De tevredenheidsgarantie geldt alleen voor een volledige Cara C’air hoezenset. De hoezenset bestaat ten minste uit:

Let op: Bestel de hoezen niet los, maar als complete set. Je krijgt dan 20% korting en de tevredenheidsgarantie.

Kies de maten en aantallen die passen bij jouw bed en betaal de bestelling. Vervolgens gaat de proefperiode van 60 dagen in.

Cara C'air met tevredenheidsgarantie

De voorwaarden

Producten

Deze tevredenheidsgarantie en de korting zijn alleen geldig op de hoezenset van Cara C’air. De garantie en korting gelden dus niet voor andere producten van Cara C’air.

De tevredenheidsgarantie en korting komen te vervallen voor de gehele hoezenset wanneer de hoezenset incompleet is door retourzending van één of meerdere producten.

Huisstofmijtallergie

De garantie geldt alleen bij vastgestelde huisstofmijtallergie. Wij vragen dan ook om een bewijs hiervan. Bijvoorbeeld een brief van de huisarts.

Garantie termijn

Als je wilt retourneren moet je binnen 60 dagen na aankoop de retour aanmelden. Dit termijn gaat in op het moment van de verzending van de bestelling.

Het retourformulier moet volledig ingevuld zijn. Klik hier voor het formulier. Het retour kan ook per mail worden aangevraagd.

Mogelijk neemt BAP Medical contact met je op wanneer er vragen zijn over de aanmelding. De producten moeten volledig zijn betaald en je moet in bezit zijn van de originele factuur.

Binnen 10 werkdagen na aanmelding moet de retourzending in goede orde bij ons binnen zijn.

Gebruikt beddengoed

Wanneer je retourneert moet de hoezenset compleet en onbeschadigd worden verstuurt, met uitzondering van kleine gebruik sporen.

Incomplete hoezensets of beschadigde producten, zoals gescheurde hoezen, worden uitgesloten van de garantie. Wanneer hier discussie over is, bepaalt het bedrijf of er sprake is van beschadiging.

Retourzending en terugbetaling

Retourneren is kosteloos. Je ontvangt na het sturen van het aanmeldformulier een antwoordnummer en retournummer*.

Pak het pakket wel goed in en vraag om een verzendbewijs. Wij controleren de retourzending en laten weten of deze akkoord is. Je ontvangt vervolgens binnen 10 werkdagen het volledige aankoopbedrag terug op dezelfde bankrekening als de originele betaling. Ook als je met in3 hebt betaald (gespreid betalen), ontvang je het tot dusver betaalde bedrag terug.

BAP Medical heeft het recht om tussentijds de voorwaarden aan te passen.

*Pakketten die worden verstuurd zonder eerst het aanmeldformulier volledig te hebben ingevuld worden niet behandeld.

Cara C'air anti-allergie hoezenset

met garantie en 20% korting

Cara C'air stappenplan C Gratis stappenplan aanvragen
Cara C'air stappenplan C

Gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan

Pak je allergie klachten stap-voor-stap aan. Download het gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.