Terug

Anti Allergie Beddengoed van Cara C'air

Ons anti allergie beddengoed is onmisbaar voor iedereen met huisstofmijt allergie. Met ons beddengoed voorkom je in één klap 98% uitstoot van allergenen. Cara C'air beddengoed is van de hoogste kwaliteit: Het is effectief & comfortabel.

Filters

Huisstofmijt zit overal in je huis, maar je vindt ze vooral in je bed. De omstandigheden zijn daar ideaal voor huisstofmijten: Het is er vochtig, donker en lekker warm. Er zitten miljoenen huisstofmijten in je bed. Ze zitten in je kussen, dekbed, maar vooral in je matras. De uitwerpselen van deze beestjes veroorzaken de allergie klachten.

Besef dat je gemiddeld een derde van je dag in bed doorbrengt. Als je op die plek de uitstoot van allergenen terugdringt, heb je een hele belangrijke slag tegen je huisstofmijt allergie gewonnen. 

98% minder allergenen

Met Cara C'air Anti Allergie Beddengoed dring je de uitstoot van allergenen in één klap met 98% terug.

Waarom werkt ons anti-allergeen beddengoed zo goed? Omdat ze allergeendicht zijn. De uitwerpselen van huisstofmijt – die normaal gesproken in de lucht komen, zodat jij ze inademt – worden voor 98% tegengehouden.

Stel je eens voor dat je ’s nachts 98% minder allergenen inademt... Dat heeft onvermijdelijk grote gevolgen. Gevolgen tegen je klachten, welteverstaan.

Het resultaat

Uit onderzoek blijkt dat je:

  • Veel minder last hebt van je klachten (tot 50% minder), en daardoor
  • Veel minder medicijnen hoeft te gebruiken (tot 50% minder)

Investeer in goed anti allergie beddengoed

Je totale investering is ongeveer € 160, afhankelijk van de maten van je bed.

Vergoeding van je verzekering is erg onzeker; informeer bij je zorgverzekeraar. Maar de investering valt – gezien de voordelen – uiteindelijk erg mee:

  • 10 jaar garantie: De investering per jaar valt dus mee.
  • Bewezen effectief: Minder klachten en medicijngebruik.
  • Topkwaliteit beddengoed: Zacht & comfortabel.

Ja, er zijn goedkopere alternatieven voor Cara C’air. Maar dan lever je kwaliteit in. Die zijn lang niet zo effectief en comfortabel als de duurdere, maar veel betere hoezen.

Niet voor niets adviseren artsen, verpleegkundigen en het Longfonds hun patiënten altijd om te investeren in goed anti allergie beddengoed dat je echt beschermt tegen de uitstoot van allergenen door huisstofmijten.

Anti-allergeen én zacht én comfortabel

Ons beddengoed is niet alleen effectief tegen huisstofmijtallergie. De hoezen zijn ook gemaakt van soepele, lichtgewicht en ademende stof.

Dat betekent onder andere dat de hoezen niet ‘ritselen’. Je hebt dus geen last van lawaai in bed, telkens als je omdraait of verschuift. Daarnaast voeren de hoezen zweetvocht snel af.

Je offert slaapcomfort dus absoluut niet op voor bescherming tegen allergenen. Gun jezelf – of je kind – Cara C’air.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box