Terug

Ervaringen met anti-allergie beddengoed van Cara C'air

We ontvangen regelmatig reacties van Cara C'air gebruikers. Lees de ervaringen met het anti allergie beddengoed. Bekijk ook de Feedback Company Reviews over Cara C'air.


Effectief tegen huisstofmijt

Prettig in gebruik en effectief tegen huisstofmijt.

☆☆☆☆☆
MN Koffeman
Maart 2019


Klachten met 90% afgenomen

Mijn klachten zijn met 90% afgenomen. Ongelooflijk!

☆☆☆☆☆
Myrna Kradolfer van West
Februari 2019


Het hoesten is opmerkelijk verbeterd

Mijn dochter heeft een zware huisstofmijt allergie. Samen met haar medicatie slaapt ze nu 's nachts een pak beter. Het hoesten is opmerkelijk verbeterd.

☆☆☆☆☆
Ann Vervecken
Februari 2019


Ik slaap een stuk beter

Een wereld van verschil. Ik slaap een stuk beter, en word vooral beter wakker sinds ik gebruik maak van de anti-allergeen producten.

☆☆☆☆☆
Janwillem de Haan
Februari 2019


Minder benauwdheid

Mede dankzij de producten van cara cair en het verwijderen van de vloerbedekking heeft mijn zoontje veel minder last van zijn benauwdheidsklachten!

☆☆☆☆
Agnes Kraaijenbos
Februari 2019


Werkt lastenverlichtend!!!

☆☆☆☆☆
Verena Huizer - van der Meer
Februari 2019


Geen problemen meer

De persoon in kwestie heeft geen problemen meer.

☆☆☆☆
Irma Roelofsen
Februari 2019


Gebruikt nog amper medicatie

Mijn zoon gebruikt nog amper medicatie en was nog nooit zo weinig ziek.

☆☆☆☆☆
Sylvie Van Vooren
Februari 2019


Klachten zijn fors afgenomen

Fijn materiaal. Nachtelijke klachten van allergie en astma zijn fors afgenomen sinds het gebruik van dit product.

☆☆☆☆☆
Maria Dam
Februari 2019


Ik ben zeer tevreden

Tot nu toe alleen nog maar het hoofdkussen beschermd. Ik ben zeker tevreden en heb minder last maar denk dat het nog beter zou zijn als ik alles heb beschermd.

☆☆☆☆☆
Denise Hornsveld
Februari 2019


Lekker zacht

Lekker zacht. Vergemakkelijken ook het verschonen van de onderlakens. Zorgen niet voor transpireren.

☆☆☆☆☆
Petra van der Velden
Februari 2019


Veel minder ziek

Sinds het gebruik van dit materiaal voor onze zoon is hij veel minder ziek en kan hij zelfs de puffer tegen astmatische symptomen achterwege laten. Weliswaar in combinatie met andere maatregelen zoals geen boeken, kledij, speelgoed, enz in de slaapkamer.

☆☆☆☆☆
Marijke Decoster
Februari 2019


Na enkele dagen was de loopneus minder

Mijn zoon slaapt vaster en na enkele dagen was de loopneus minder.

☆☆☆☆☆
Eva Huyberechts
Februari 2019


Wij zijn overtuigd

De matrashoes en kussensloop laat inderdaad niets door. We merken dat onze zoon beter slaapt, minder last heeft van jeuk 's nachts... Wij zijn overtuigd.

☆☆☆☆
Nathalie Belmans
Februari 2019


Minder last van huismijt

Minder last gekregen van huismijt. Nu de pollenallergie nog...

☆☆☆☆☆
Colette Verhappen
Februari 2019


Duidelijke verbetering

Na de aanschaf van dekbedhoes en kussensloop duidelijke verbetering te zien bij mijn zoon.

☆☆☆☆☆
Ingrid Spoelman
Februari 2019


Veel minder last

Veel minder last van mijn allergie en eczeem.

☆☆☆☆☆
Jeanine
Februari 2019


Duidelijke verbetering

Duidelijke verbetering van stofallergie.

☆☆☆☆☆
Sara Salvérius
Februari 2019


Ik ben er erg blij mee

Ongeveer 20 jaar geleden kreeg ik via de arts anti allergie hoezen (van Cara C’air). Ik was er zeer tevreden over. Een paar jaar geleden heb ik een nieuwe matras aangeschaft, die dikker is dan de vorige. Hierdoor paste de hoezen niet meer om het matras en moest ik nieuwe kopen. Ik heb toen andere allergie hoezen gekocht, maar die vond ik niet fijn.

Na zoeken op het internet vond ik jullie al heel snel en heb ik een matrashoes aangeschaft. Ik ben er erg blij mee!

Anoniem


Zonder de producten van Cara C'air krijgt hij het benauwd

Mijn zoon Maarten heeft al vanaf jongs af aan last van een huisstofmijtallergie. Een hele tijd geleden hebben we een kussenhoes en overtrek van Cara C’air voor hem gekocht. Het zorgt ervoor dat hij geen last heeft van zijn huismijtallergie. Zonder deze producten krijgt hij het benauwd. De producten van Cara C’air zijn duurder in prijs maar van betere kwaliteit.

Bep


Geen last meer van huisstofmijtallergie

Enkele jaren terug hadden we al een Cara C'air bedovertrek gekocht voor onze zoon (12j) die zwaar allergisch is voor huisstof en huisstofmijt. Hier slaapt hij dagelijks op. In zijn thuisomgeving heeft hij geen last meer.

Als we op reis gingen, moesten we ervoor zorgen dat we deze hoes zeker meenamen, en uiteraard het volledige bed strippen tot op de matras, de hoes aanbrengen en vooral niet vergeten afhalen op het einde van de reis.

De extra reishoezen, die we onlangs kochten, was dus een handige aankoop. Na een lange autorit konden we sneller de bedden opmaken en de kinderen te slapen leggen. De Cara C'air hoezen zorgen ervoor dat onze zoon de nachten op reis doorkomt zonder ademhalingsproblemen.

Helaas is het zelden duidelijk hoe de slaapomgeving in een vakantiehuisje uit ziet: tapijt, sofa's en sierkussens zorgen voor huisstofmijtallergie klachten.

Jeroen Vantorre


Geen last meer van mijn klachten

Jaren geleden heb ik vanwege een lichte huistofmijtallergie, een sloop en matrashoes bij jullie gekocht, waardoor mijn klachten zijn verminderd. Nu gebruik ik alleen nog een kussensloop en ben ik van mijn klachten af.

Laatst heb ik er ook hoezen gekocht voor mijn dochter. We moeten nu nog even kijken hoeveel effect het heeft.

Joris


Minder last van huiststofallergie

Het lijkt erop dat het prima helpt. We hebben meerdere maatregelen genomen en onze zoon heeft minder last van zijn huiststofallergie.

Harro


Minder last van hoesten en geïrriteerde ogen

We zijn erg tevreden met de anti-allergie hoezen die we hebben gekocht. Mijn zoon heeft beduidend minder last van hoesten en geïrriteerde ogen.

José Houtman


Minder benauwdheid en beter slapen

We gebruikte de hoezen van Cara C’air al langer. De oude allergie hoezen waren aan vervanging toe.

We ervaren de bed spullen als heel fijn. Onze zoon heeft een erge huisstofmijtallergie met astma. We merken dat zijn benauwdheid minder is geworden en hij kan beter slapen met de allergie hoezen van jullie. Ook de folders met info was erg prettig en verhelderend.

Margreet Isendoorn


Uiterst tevreden!

Ik ben uiterst tevreden over de aanschaf van de Cara C’air hoezen. In het verleden had ik al veel last van allergieën en heb toen al deze allergeendichte matrashoezen en slopen aangeschaft. Toen we zes jaar geleden nieuwe bedden hadden aangeschaft heb ik de slopen en matrashoezen achterwege gelaten. Sinds ongeveer vijf en half jaar heb ik last van jeukende bultjes op mijn buik en zij. Dit werd langzamerhand steeds erger. Ik ben naar de huisarts geweest, deze had geen verklaring en gaf me een hormoonzalf mee. Dit hielp niet. Na van alles geprobeerd te hebben viel me opeens in dat we geen allergeendichte hoezen meer om het matras hadden en vanaf een half jaar na de nieuwe matrassen kreeg ik klachten van huiduitslag. Uit testen in het verleden is gebleken dat ik erg allergisch reageer op huisstof en huisstofmijt.

Twee weken nadat ik de slopen en hoezen in gebruik had merkte ik al resultaat. Nu ben ik al een tijdje klachtenvrij en heb geen huiduitslag meer.

Voor mij is het belangrijk om mezelf op deze manier met toepassing van de slopen en hoezen te beschermen tegen de huisstofmijt.

Ellen


Bevalt zeer goed

Ik heb de hoezen jaren geleden besteld, en de kwaliteit is nog steeds goed!

Ik heb jaren geleden ook Cara C’air hoezen besteld voor matras, dekbed en kussen. Deze zijn mij zeer goed bevallen, zowel de kwaliteit na jaren en dat ik veel minder last heb van mijn klachten van de huisstofmijtallergie.

Omdat ik hoezen te kort kwam heb ik kussenhoezen besteld en daarna ook nog een tweepersoonsmatrashoes.

De hoezen die ik ongeveer 15 jaar geleden besteld heb waren wel dunner van materiaal dan de hoezen van nu. Echter qua kwaliteit merk ik geen verschil. Levering verloopt uitstekend en de verhouding geld/kwaliteit is goed.

Anoniem


Minder last van jeuk en eczeem

Ja, zeker wel tevreden! De hoezen in combinatie met de extra medicatie hebben mij goed geholpen. Ik heb minder jeuk aan de neus en minder last van mijn eczeem. Dit komt ook mede door het wegdoen van een aantal matten, beter en anders poetsen, geen was meer drogen binnen, etc.

Griet


We zijn echt enorm blij

We hebben de kussenhoezen, dekbedhoezen en matrashoezen voor onze zoons gekocht. Beiden hebben last van een huisstofmijtallergie. Vooral de jongste heeft een extreme vorm van huisstofmijtallergie. Hij moest 3x per dag medicijnen gebruiken en nog steeds bleef hij huisstofmijt klachten houden.

Nu we de hoezen hebben, zijn we aan het afbouwen met de medicijnen. Hij gebruikt nog maar 1x per dag een medicijn.

Hij slaapt weer normaal door, wordt niet meer benauwd in zijn slaap, snurkt niet meer omdat zijn neus niet meer volloopt, spuugt minder, heeft meer energie, etc. Ook wij als ouders slapen hierdoor weer beter. Wij hoeven niet meer een paar keer per nacht eruit om hem goed te leggen (hoofdeind ligt wat hoger), hem te troosten of gerust te stellen. De oudste heeft helemaal geen medicijnen meer nodig tegen huisstofmijt. We zijn dus echt enorm blij.

Jammer alleen dat de meeste verzekeringen de hoezen niet vergoeden terwijl de medicijnen, die ook veel bijwerkingen hebben, wel vergoed worden.

Erica


De Cara C'air hoezen slapen prettig

Ik vind de hoezen prettig slapen. Ik word niet zweterig. Wel wat warmer natuurlijk maar dat vind ik logisch. De hoezen maken ook geen naar geluid. Het is soms wel beetje onhandig dat het dekbed verschuift in de hoes. Dit wordt al wel een tijdje ook op internetforums benoemd.

Roos


Cara C'air helpt!

Alle klachten verdwenen bij gebruik van de hoezen!

Mies


Het hoesten is een stuk verminderd

Ik heb de kussensloop en de matrashoes van jullie, samen met een nieuw op 60 graden wasbaar dekbed aangeschaft. Sindsdien is het hoesten (door huismijtallergie) een stuk verminderd. Het is nog niet over, dus ik zal ook de vloerbedekking uit mijn slaapkamer moeten verwijderen. Ik sliep een aantal nachten bij mijn dochter en daar had ik ineens veel meer last van mijn benauwdheid en hoesten. Dit doe ik voorlopig liever niet meer. Al met al zie ik duidelijk een verbetering sinds ik jullie hoezen gebruik.

Marion Leupen


90% minder last van huisstofmijt

De kussensloop van Cara C’air en het advies via de door uw gestuurde brochure heeft ervoor gezorgd dat de huisstofallergie bij mijn partner voor 90% is afgenomen. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat wij het initiatief genomen hebben om de kussensloop aan te schaffen.

Carolien


Cara C'air werkte al na de eerste dag!

De producten van Cara C’air werkten al na de eerste dag! Ongelooflijk, van de een op de andere dag was het gedaan met niezen, jeukende ogen en oren etc… Zelfs een gepland doktersonderzoek afgezegd omdat het niet meer nodig was. Tot op heden (3 maand verder) geen last meer van de allergie. Intussen uw product ook al aangeraden aan een vriend met hetzelfde probleem.

Anoniem


Ik zou niet zonder kunnen

Ik gebruik de anti allergie beddenhoezen al jaren. Dit was de vervanging van een oud kussensloop, dus geen schokkende verandering in gezondheidssituatie. Ik zou niet zonder de anti allergische slopen en lakens kunnen.

Anoniem


Zeer tevreden

De Cara C’air hoezen voor donsdekens hebben zeker hun diensten al bewezen. Eén van de kinderen had elke ochtend vreselijke aanhoudende niesbuien. Zodra hij enige tijd uit bed was gingen deze vervelende niesbuien weer over. Mijn eerste idee: allergisch voor huisstofmijt. Na aankoop van de Cara C’air hoezen is dit opmerkelijk verbeterd. Hij heeft zo goed als geen niesbuien meer, dus we zijn zeer tevreden over dit product!

Heidi


Geen last als ik slaap

Dit is al mijn tweede set anti-huisstofmijt hoezen, ik ben zeer tevreden.

Ik heb de anti huisstofmijt hoezen besteld omdat ik verhuisd ben. De oude had ik al een hele tijd en dit leek me een goed moment om nieuwe te nemen. In het verleden hielpen de anti huisstofmijt hoezen mij tegen mijn huisstofmijtallergie. Ook nu heb ik geen last als ik slaap.

Anoniem


Nooit meer Ventolin hoeven gebruiken

Mijn man kreeg het erg benauwd wanneer hij in bed lag, hij gebruikte hiervoor Ventolin. Sinds de anti-allergische matrashoes heeft hij de Ventolin nooit meer hoeven gebruiken

Anoniem


Mijn zoon oogt fitter

Ik heb een Cara C’air deken-en kussenhoes gekocht voor mijn zoon. Volgens mij slaapt hij er heerlijk onder/op. Of het echt helpt weet ik niet, maar hij oogt fitter.

Anoniem


Geen last meer van niesbuien en loopneus

ik realiseerde mij dat ik al een aantal weken géén last meer heb van de (vele) niesbuien en mijn standaard loopneus in de ochtend.

Toevallig liep ik vorige week te bedenken dat ik al een aantal weken géén last meer heb van de (vele) niesbuien en mijn standaard loopneus in de ochtend. Ik realiseerde mij toen dat dit door de anti-allergische kussensloop en hoes komt. Ik ben er vervolgens meer op gaan letten en jawel... mijn klachten zijn gewoon verdwenen! Helemaal blij met de nieuwe aanschaf. Het is het allemaal waard geweest. Ben zeer tevreden over de producten.

Wanda


Een echte aanrader

Wij zijn al 20 jaar bekend met Cara C'air. 20 jaar terug hebben wij allergiehoezen voor de matras, kussens en het dekbed besteld voor mijn man omdat hij een astmapatiënt is en dus reageert op huisstofmijt. Wij gebruiken die producten nog steeds.

6 Jaar terug hebben we ontdekt dat onze 2 zonen met hetzelfde probleem zitten als hun vader. Weer op zoek geweest om allergie hoezen te bestellen. Ons ziekenfonds vergoedde toen de helft als we de allergiehoezen door hun erkende bedrijf zouden bestellen. Toen ook maar gedaan. Maar dit was een zware tegenvaller. De buitenkant van die allergiehoezen trokken al het stof en haartjes op zich en waren niet los te krijgen (wassen hielp ook niet). Toch 6 jaar gebruikt, maar merkte dat de allergie van mijn zonen erger werd. Ik heb toen gebeld met Cara C'air om te vragen of ze mij een stukje stof konden opsturen, zodat ik kon zien of de producten nog steeds met dezelfde stof werden gemaakt als 20 jaar terug. Ik heb van hun een klein kussentje gekregen. En inderdaad het was nog steeds dezelfde vertrouwde stof. Toen heb ik voor iedereen thuis (ook voor diegene die niet allergisch zijn) allergiehoezen besteld.

We gebruiken het nu al 2 maanden en zijn er net zo tevreden mee als 20 jaar terug. De allergieën zijn veel minder geworden. Mijn zonen hebben geen verstopte neus en geen rode, jeukende ogen meer. Een echte aanrader dus!

Esin


Minder neusverstopping

Ik had 's nachts veel last van neusverstopping en als gevolg daarvan kreeg ik felle hoofdpijn.

Ik heb bij jullie een anti huisstofmijt hoes voor mijn matras en een kussenhoes gekocht. Dat deed ik omdat ik 's nachts erg veel last had van neusverstopping en als gevolg daarvan felle hoofdpijn kreeg. Hierdoor stond ik 's nachts op om pas uren later weer naar bed te gaan. 's Ochtends was ik doodmoe en regelmatig belde ik mijn werk om te zeggen dat ik pas om 11 of 12 uur zou verschijnen. Dat kan in mijn geval gelukkig, maar ik moest die uren natuurlijk wel weer inhalen.

Ik hoorde dat ik huisstofmijt een mogelijke oorzaak kon zijn en daarom heb ik bij jullie die hoezen gekocht. Sindsdien hoefde ik niet meer 's nachts op te staan omdat ik hoofdpijn had. Enige mate van verstopping blijft bestaan, maar niet meer zoals eerst.

Per ongeluk bestelde ik een Cara C’air kussenhoes van een verkeerde maat. Die moest ik dus terugsturen en om een groter exemplaar vragen. De verzendkosten van het nieuwe exemplaar nam u voor uw rekening. Dat zijn toch de kleine dingen waardoor je een bedrijf waardeert.

Een kritiekpuntje heb ik ook: de ritssluiting van de matrashoes is van erg matige kwaliteit. Ik kon de uiteenwijkende rits nog net goed bij elkaar krijgen, maar het scheelde niet veel. Ik sluit dan ook niet uit dat ik daar nog eens problemen mee krijg, en dat is niet de bedoeling: de matras moet juist afgesloten blijven. Als het mis gaat zal ik daar bij jullie op terug komen.

Corine


Wij gebruiken Cara C'air al 20 jaar

Wij gebruiken de anti-allergische hoezen van Cara C'air al 20 jaar! Mijn ervaringen met de anti allergie hoezen van Cara C’air zijn goed. Sinds ik de anti-allergie hoezen heb, heb ik geen allergieklachten meer gehad. Ik kan alleen niet met 100% zekerheid zeggen dat het alleen door de hoezen komt, omdat ik nog meer aanpassingen gedaan heb. Wat me meevalt (en daar was ik niet zeker van) is dat de anti allergie hoezen weinig tot geen lawaai maken en ook niet raar aanvoelen.

Janus van B.


Ik ben erg tevreden

Mijn zoon heeft huisstofmijtallergie. Hij had er veel last van, vooral in de ochtend had hij tranende ogen en moest hij veel hoesten. Hij had er tabletjes voor gekregen, maar van de arts kreeg ik het advies om ook een hoes te kopen voor om zijn matras. De Cara C’air hoes van jullie helpt erg goed! Zo goed, dat wanneer hij zijn pilletje vergeet hij geen tranende ogen krijgt en ook niet hoeft te hoesten. Zijn knuffels en beddengoed was ik eens in de maand, maar die hoes heeft de meeste verbetering gebracht voor hem.

Laatst kreeg hij een nieuw bed en een nieuwe matras, van een ander formaat. Het eerste wat ik heb gedaan, is een nieuwe hoes bij jullie bestellen. Ik ben erg tevreden met uw product.

Moeder van Simon, 13 jaar


Na 3 dagen was zijn loopneus weg

Voor mijn zoon heb ik de anti allergie hoezen van Cara C’air gekocht voor de matras en kussensloop. Hij is super enthousiast. Na 3 dagen was zijn loopneus weg. Zodra hij in zijn bed lag kreeg hij altijd een loopneus, maar nu niet meer! Dus ja, bij hem werkt het echt.

M. de Vreught


Geen benauwdheid klachten meer

Vanuit het ziekenhuis werd Cara C’air onder mijn aandacht gebracht door middel van een folder. Ik wilde voor mijn zoon de beste oplossing voor zijn huismijt allergie. Ik heb de Cara C’air producten besteld en ben hierbij uitstekend geholpen door een van de medewerkers.

We zijn zeker tevreden over de geleverde anti allergie hoezen. Mijn zoon heeft tot nu toe, geen benauwdheid klachten meer gehad tijdens het slapen. Of dit ligt aan zijn medicatie of aan het gebruik van de hoezen dat weten we niet maar we hebben er in ieder geval geen slapeloze nachten meer van.

Renate


Minder last van zijn huisstofmijtallergie

De kussensloop, dekbed- en matrashoes van Cara C’air werken goed en zijn gemakkelijk eromheen te doen. Daan is tegelijkertijd begonnen met medicatie tegen allergie, dus het resultaat van alleen de anti-allergie hoezen is moeilijk meetbaar. Maar hij heeft in elk geval minder last van zijn huisstofmijtallergie dan voorheen.

Aukje


Wij zijn zeer positief over de Cara C’air producten

Mijn oudste zoon heeft een huisstofmijt allergie. Dat uit zich vooral in vermoeidheid, lusteloosheid, wit gezicht en af en toe "neusverkoudheid".

Hij gebruikt hiervoor Dymista. In de zomervakantie heb ik het volledige Cara C’air pakket aangeschaft (Kussensloop, matrashoes en dekbedhoes) én meegenomen op vakantie . Eind september viel het mij plotseling op dat hij zo fit was. Hij is niet meer moe én heeft weer zin om te sporten. Hij vergeet vaak zijn medicijnen, maar hij merkt nauwelijks verschil als hij zijn medicijnen wel of niet gebruikt. Wij zijn zeer positief over de Cara C’air producten en raden het iedereen aan! Het heeft de kwaliteit van leven van mijn zoon zeer positief beïnvloed.

Anoniem


Missie geslaagd!

Kort geleden heb ik op advies van een longverpleegkundige een kussen- en matrashoes besteld bij Cara Cair. De producten werden snel geleverd, het bestellen van een afwijkende matrasmaat ging gemakkelijk en de communicatie met het bedrijf verliep soepel. De hoezen zijn van goede kwaliteit en passen goed. Ik merk dat ik 's ochtends niet meer met een verstopte neus wakker word, dus wat mij betreft missie geslaagd!

Annie


Veel minder last

Voor onze dochter van 7 hebben we een kussenhoes, dekbedhoes en matrashoes aangeschaft. Ze was de hele nacht aan het niezen en had per nacht 1 tot soms wel 2 pakjes zakdoeken nodig. Tegelijkertijd met de hoezen is ze ook gestart met neusspray. Op dit moment gaat het heel goed. Ze heeft veel minder last (geen enkele zakdoek meer nodig) en slaapt langer en rustiger. Daarmee zijn we heel tevreden.

Nadeel van de dekbedhoes is dat het dekbed wegglijdt in de hoes en dat we daardoor meerdere malen per week het dekbed opnieuw in de hoes moeten doen. Heb je misschien nog een tip?

Anne

Tip van team Cara C'air:
De hoezen van Cara C'air zijn van speciaal materiaal gemaakt zodat er geen huisstofmijt doorheen komt en ze zich ook niet verder kunnen ontwikkelen. Mocht het zo zijn dat het dekbed wegglijdt in de hoes, dan kun je het beste de punten van het dekbed vastmaken aan de hoes met bijvoorbeeld schoenveters, touw, elastiek etc. Let er wel op dat je geen gaten maakt in de hoezen. Wanneer dit gebeurt werken de hoezen niet meer optimaal. Dus gebruik geen veiligheidsspeld om het dekbed vast te maken.


Duidelijk minder last van eczeem

We zijn erg tevreden. Momenteel gaat het goed met mijn zoon; hij heeft duidelijk minder last van eczeem, samen met enkele andere maatregelen zullen de producten van Cara C'air zeker helpen.

Ellen


Sinds de hoezen heeft mijn dochter minder last van haar allergie

Bij deze wil ik laten weten dat mijn dochter al vele jaren gebruikt maakt van uw beddengoed. wij zijn tevreden omdat ze minder last heeft van haar allergiën.

Ellie


Uitstekende kwaliteit

Ik heb jaren terug ook hoezen van Cara C'air besteld en de kwaliteit is uitstekend. Ook nu wederom goede kwaliteit en fijn materiaal. De prijs is het zeker waard.

Anoniem


Zwaar allergisch voor huisstofmijt

Gezien ik zwaar allergisch ben voor huisstofmijt, had ik via mijn NKO-dokter jullie website bezocht en een matrashoes en kussenhoezen online besteld. Vlotte levering naar België.
Het resultaat was er meteen, na een nacht slapen. Ik sta nu fit en uitgerust op.

Stefan


Na de eerste nacht merkte ik al het verschil

Na de eerste nacht merkte ik al het verschil toen ik wakker werd op een kussensloop en matrasovertrek van Cara C’air. Mijn neus zat niet meer verstopt en mijn ogen traanden niet. Ik gebruik nog wel medicatie, maar veel minder frequent.

Ik ben zo tevreden dat ik ook meteen het logeerbed heb voorzien van de anti-allergie hoezen van Cara C'air!

Annelies


Door de hoezen heb ik minder last van mijn rode ogen, niezen en jeuk

Ik gebruik de anti-allergie hoezen (sloop, matras en dekbed) al jaren en ben zeer tevreden met het resultaat. Het gaat dan om het tegengaan van allergische verschijnselen zoals rode ogen, niezen en jeuk of eczeem. De hoezen passen prima en zijn makkelijk aan te brengen. Wassen is ook geen probleem. Ook het bestelgemak via de website en de snelle levering van de producten is een uitstekende service. Ik kreeg een keurige bevestiging van de bestelling en een email toen de anti-allergie hoezen verzonden werden.

Gerwine


Direct verbetering

Ik merkte direct verbetering in mijn luchtwegen, ik ben erg tevreden!

Chantal R.


Nergens meer last van

Mijn zoon Tarkan had heel veel last van benauwdheid, hij ademde heel zwaar. Sinds hij de anti allergische hoezen gebruikt heeft hij nergens meer last van. Wij zijn zeer tevreden, alleen jammer dat dit niet in het ziekenfondspakket aangeschaft kan worden.

De moeder van Tarkan Ozdemir


Zeer tevreden over het resultaat

Ik heb een kussensloop, een dekbedhoes en een matrassenhoes gekocht om huisstofmijt geen kans meer te geven. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik heb veel minder last van dikke ogen, jeuk en rode vlekken op de huid.

Wat ik spijtig vind is dat de matrassenhoes te ruim is en als gevolg hiervan in plooien trekt, waarop je dan ligt. Het geritsel van de stof mocht ook wat minder.

Greet


Geen last meer van een loopneus

Al jaren gebruik ik de hoezen van Cara C'air en ze bevallen mij heel goed. Samen met allergietabletten en de hoezen zijn mijn klachten voor huisstofmijt sterk verminderd. Ik heb geen last meer van een loopneus als ik wakker word of van brandende ogen. Ik krijg nu een goede nachtrust.

Mw. Biere


De hoezen zijn zacht en luchtig

We gebruiken de overtrekken voor mijn dochter met huisstofmijtallergie. We hebben een set voor thuis en één om mee te nemen op vakantie. Ik vind de stof van de overtrekken interessant omdat het een zachte en luchtige stof is.

Als ze opgeplooid is, neemt ze niet veel plaats in beslag in de bagage en kan dus gemakkelijk meegenomen worden op vakantie. Sinds ze de overtrekken gebruikt, heeft ze minder last van de gevolgen van de allergie (eczeem en verstopte neus).

Sofie A.


Al 16 jaar tevreden met Cara C'air

Al 16 jaar maken wij met volle tevredenheid gebruik van jullie producten. Mijn beide kinderen hebben huisstofmijt allergie en ze hebben heel veel baat bij de dekbedhoezen, matrashoezen en kussenhoezen van Cara C'air. Ook de garantie is geweldig. In het begin hadden we een serie waarbij de binnenkant losliet en ze werden zonder problemen kosteloos vervangen (zelfs na een aantal jaar). Ook de kussenhoes die ik een poosje geleden bestelde en waarvan de rits niet lekker liep, werd zonder meer direct omgeruild voor een nieuwe hoes. Al met al dus zeer tevreden over de Cara C'air producten!!

Tineke


Mijn zoon niest veel minder

Onze zoon Dries, heeft een huisstofmijtallergie. Sinds hij in dit beddengoed slaapt, niest hij veel minder. Met andere woorden : geslaagde aankoop!

Piet S.


Zeer tevreden over de beschermhoes

Ik ben zeer tevreden over de beschermhoes. Het is de tweede deftige hoes die ik aanschaf en deze is de beste die ik heb aangekocht. De sluiting met beschermflap is zeer goed, soms wel moeilijk omdat de rits er in blijft hangen. Als ik een nieuwe hoes dien aan te kopen, zal het zeker bij jullie zijn.

Lieve


Het is een echte aanrader

Mijn longspecialist raadde mij aan de anti-allergische hoezen aan te schaffen, en het is een echte aanrader. Ik slaap heel goed, geen last meer van mijn huisstofmijtallergie. En het is beter dan een nieuwe matras aanschaffen. Graag zou ik nog een 2de aanschaffen, maar mijn matras is heel groot en zwaar en moet steeds iemand vragen om mij te helpen.

Mijn hoofdkussen hoes heb ik enkele keren gewassen, en is en blijft super.

Kort samengevat, een ideale uitvinding!!!!

Ria Bauwelinck


Minder last van niesbuien en jeuk in de ogen

Dit jaar heb ik veel last gehad van allergie en ik werd geadviseerd om de anti-allergische kussensloop en hoeslaken van Cara Cair te kopen. Het heeft geholpen, ik heb minder last van niesbuien en minder jeuk in de ogen.

Anwaar Shaker


Een echte aanrader voor huisstofmijtallergie!

Mijn ervaring met Cara C'air is positief. In het verleden werd ik 's morgens wakker met een verstopte neus, hoofdpijn en slijmprop in mijn keel.

Sinds ik mijn bed beschermd heb met de matrasbeschermer, dekbedhoes en kussenhoezen zijn deze klachten minimaal. Ik ben erg blij met deze hulpmiddelen en had het al jaren eerder moeten aanschaffen. Jammer, dat ik toen niet wist dat Cara C'air bestond. Een echte aanrader voor huisstofmijtallergie!

Hetty Schot


Ik gebruik geen medicijnen meer

ik kan 's nachts beter ademhalen door de neus, ik heb minder irritatie in mijn neus, mijn gehemelte en mijn keel.

Ik gebruik de hoezen al langer dan een jaar. Verder heb ik nog meerdere dingen veranderd: geen open kast meer op de slaapkamer (ik doe mijn kleren in een andere kamer uit voordat ik naar bed ga), ik was het beddengoed op 60 graden en ik heb mijn neustussenschot recht laten zetten.

Het gaat nu duidelijk beter dan hiervoor, ik kan 's nachts beter ademhalen door de neus, ik heb minder irritatie in mijn neus, mijn gehemelte en mijn keel. Ik ben nu al zeker een jaar niet meer verkouden geweest. Ik weet niet in hoeverre dat komt door de hoezen of door de andere maatregelen, maar in totaal heeft het voldoende resultaat gehad.

Ik gebruik ook geen medicijnen meer tegen mijn huisstofmijtallergie.

Paul Cooijmans


Het is de combinatie die helpt

Onze zoon is heel allergisch voor huisstofmijt, maar lijkt zeker baat te hebben bij de Cara C’air kussenhoes en matrasbeschermer. Het is met name de combinatie die helpt, alleen een kussenhoes is te weinig.

Hij neemt ook medicatie voor zijn huisstofmijtallergie, maar goed, Cara C'air werkt absoluut ten positieve mee.

Esther v.d.Meer


Hele goede ervaring met de hoezen

Ik heb een hele goede ervaring met de hoezen. Ik heb een huisstofmijtallergie, deze was zo erg dat ik ‘s nachts wakker werd van het niezen en in de ochtend nog een half uur aan één stuk door aan het niezen was. Ik vertrok naar het werk met een zakdoek in mijn neus voor tijdens het autorijden.

Ik heb een matrashoes en een dekbedhoes gekocht, sindsdien is het aanzienlijk beter. Ik word ‘s nachts niet meer wakker van het niezen en ik kan ontbijten zonder zakdoek in mijn hand. Het niezen en de lopende neus gedurende de dag is ook heel wat minder, sommige dagen zelfs helemaal weg. Dus heel positief allemaal :)

Tina


The mattress and pillow covers have been lifesavers.

Your products have been hugely helpful in keeping our family’s dust allergies under control. The mattress and pillow covers have been lifesavers. De producten hebben ontzettend veel geholpen met het verminderen van onze huisstofmijtallergie!

Kelly


Gestopt met medicatie tegen de huisstofmijtallergie

Sinds ik de producten gebruik ben ik gestopt met de medicatie tegen de huisstofmijtallergie. Dat gaat goed. Als ik in een hotel slaap, merk ik meteen het verschil en krijg ik meteen weer last. De hoezen zijn makkelijk in gebruik en goed te wassen. Het enige nadeel is dat de rits snel vastzit aan de stof.

Marjolein Verbist


Ik heb Cara C'air al ruim 10 jaar

Ik heb Cara C'air al ruim 10 jaar. Laatst was de hoes voor mijn matras stuk, deze is toen vervangen. 10 jaar geleden was ik erg benauwd/astmatisch en toen heb ik de hoezen gekocht. Met de benauwdheden gaat het, in combinatie met veel hardlopen, nu heel goed.

Ik gebruik nu ook geen medicijnen meer, lekker veel buiten zijn en hardlopen is het beste medicijn.

Anoniem


Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box