Over Cara C’air

Cara C’air is anti allergie beddengoed. Het is een medisch hulpmiddel tegen huisstofmijtallergie. De hoezen werken als een beschermlaag waar huisstofmijt niet door heen kan. Je komt minder in contact met allergenen. Daardoor verminderen je allergieklachten.

Ervaringen met Cara C'air

Mijn zoon heeft al van jongs af aan last van huisstofmijtallergie. De kussenhoes en overtrek zorgen ervoor dat hij geen last meer heeft. Cara C’air is duurder in prijs, maar van betere kwaliteit.

Bep

Mijn dochter heeft last van huisstofmijtallergie. Ze kreeg medicatie, maar deze hoeft ze niet te gebruiken nu ze met de Cara C’air hoezen slaapt. Zelf gebruik ik de hoezen na 25 jaar ook weer.

Marleen Schouten

Onze zoon heeft een erge huisstofmijtallergie met astma. We merken dat zijn benauwdheid minder is geworden en hij kan beter slapen met de allergie hoezen van Cara C'air.

Margreet Isendoorn

Huisstofmijt bestrijden met gemak

Bij een huisstofmijtallergie worden je klachten veroorzaakt door de uitwerpselen van de huisstofmijt. Dit noem je ook wel allergenen. Huisstofmijten leven overal, maar vooral in je bed. Begin dus bij je bed om huisstofmijt te verminderen.

Met Cara C’air kan je huisstofmijt op een natuurlijke wijze bestrijden. Met hoogstaande stof van onze hoezen houd je huisstofmijten tegen. Zo verminder je in één keer de allergenen-uitstoot met 98%.

Naast goede anti-allergie hoezen, kan je meer doen. Wil je huisstofmijt in je hele huis bestrijden? Ontvang ons GRATIS stappenplan met tips van professionals.

Anti allergie beddengoed met veel voordelen

Het materiaal is met zorg geweven. Het werkt als een barrière. En sluit huisstofmijten als het ware op. Zodat jij in bed niet in contact komt met de allergene-stofjes waar je gevoelig voor bent.

Door de hoge kwaliteit van onze stof lever je niet in op comfort. De stof laat koele lucht door en voert vocht goed af. Het voelt zacht en kraakt niet.

Cara C’air is verkrijgbaar in diverse maten, voor je kussen, dekbed en matras. Lees hier hoe je de juiste maat hoezen voor jouw bed kan bepalen.

 • Verlicht klachten
  zoals niesbuien en benauwdheid

 • Erkende kwaliteit
  Medisch hulpmiddel klasse 1

 • Deskundig & betrouwbaar
  Al meer dan 25 jaar ervaring

 • Bevat geen chemicaliën
 • anti huisstofmijt
 • ultiem slaapcomfort
 • geschikt voor alle leeftijden
 • wetenschappelijk onderbouwd

Waarom je kan vertrouwen op Cara C’air

Cara C’air heeft 25 jaar ervaring met anti allergie hoezen. Onze hoezen hebben een bewezen werking tegen huisstofmijt. Dit kan je in deze onderzoeken terugzien. Onze hoezen zijn van dezelfde, hoogstaande kwaliteit als het geteste materiaal. Wij geloven in onze producten, je krijgt dan ook 10 jaar garantie op de werking onze hoezen.

Daarnaast bevestigen veel van onze gebruikers dat onze hoezen doen wat ze beloven.

De garantievoorwaarden, wasvoorschriften en overige vragen over ons anti allergie beddengoed vind je bij veelgestelde vragen.

Kwaliteit bevestigd door:

 • Kiwa Certified

Bekijk alles over huisstofmijtallergie

Alles over huisstofmijtallergie in een video

Huisstofmijt verminderen

Wij helpen je graag bij het bestrijden van huisstofmijt. En daarom geven wij je gratis advies.

Je kan namelijk meer doen dan alleen allergiehoezen gebruiken. We vroegen onze partners om hulp. Hun adviezen hebben wij voor je gebundeld.

Met ons gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan kan je direct aan de slag. Het geeft je een volledig overzicht van alles wat jij kan doen tegen je huisstofmijtallergie.

Partners:

 • Partnerlogo VAP
 • partnerlogo SSK
 • partnerlogo NAPRO
 • logo longfonds

BAP Medical

Cara C’air is een merk van BAP Medical. Naast huisstofmijtallergie, helpt BAP je ook met de ‘Best Available Practises’ voor andere huidaandoeningen. De producten zijn samen met arts en patiënt ontwikkeld. En hebben een (wetenschappelijk) aangetoonde werking.

Cara C'air stappenplan C Gratis stappenplan aanvragen
Cara C'air stappenplan C

Gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan

Pak je allergie klachten stap-voor-stap aan. Download het gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.