Helpt een elektrische deken tegen huisstofmijt?Helpt een elektrische deken tegen huisstofmijt?

Helpt een elektrische deken tegen huisstofmijt?

Verkopers claimen dat elektrische dekens het vocht en huisstofmijt in bed verminderen. In die bewering zit hoe dan ook een kern van waarheid: vocht is een belangrijke voedingsbron voor huisstofmijten. Minder vocht in je matras betekent daarom automatisch ook minder huisstofmijt.

Om die reden worden sommige elektrische dekens zelfs aangeprezen als ‘anti-allergisch’. Er zijn fabrikanten die beweren een ‘speciale temperatuurstand’ te hebben die huisstofmijt tegengaat.

Werken elektrische dekens écht tegen huisstofmijt?

Het eenvoudige antwoord is dat we het niet weten. Het nut van de elektrische deken in de strijd tegen huisstofmijt is simpelweg niet aangetoond.

Ons advies is daarom ook om geen elektrische deken te kopen omdat dat zou helpen tegen huisstofmijtallergie. Kies voor methodes waarvan de werking wél is aangetoond.

Download het gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan. Daarin hebben we alle bewezen maatregelen verzameld.

Alvast een tipje van de sluier: start met het saneren van je huis, en begin met het aanschaffen van anti-allergie hoezen van Cara C’air voor je slaapkamer!

Cara C’air anti-allergie hoezen: bewezen werking

Alle specialisten zijn het erover eens dat het bestrijden van huisstofmijtallergie begint in de slaapkamer, en dan allereerst het bed.

Van onze anti-allergie dekbedhoes, matrashoes en kussensloop is bewezen dat de uitstoot van allergenen (uitwerpselen van de huisstofmijt die jouw allergie veroorzaken) met maar liefst 98% vermindert. Vraag het aan je arts of verpleegkundige: de kans is groot dat ook zij onze hoezen aanraden om je medicijngebruik en allergieklachten drastisch te verminderen.

Ook het Longfonds adviseert haar leden met huisstofmijtallergie om goede anti allergie hoezen te gebruiken.

Dus… een elektrische deken tegen huisstofmijt?

Investeer liever in hoogwaardige hoezen waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen, een methode waarmee je écht geholpen bent.

Nadat je je bed hebt aangepakt, volgt de rest van je slaapkamer en je huis. Wil je weten hoe je dat aanpakt? Download dan ons gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan!

Gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan!

Nu aanvragen

Huisstofmijtallergie is geen pretje. Je wil het liefst van al je klachten af. Wil je weten hoe je huisstofmijt kunt aanpakken? Wij hebben alle adviezen en tips gebundeld in 1 overzichtelijk Anti-Huisstofmijt Stappenplan.

Gratis Anti-Huisstofmijt stappenplan

  • Alle bewezen maatregelen

  • Je kunt direct aan de slag

  • Het stappenplan is gratis!

Download het gratis stappenplan

Zoek je effectieve oplossingen tegen huisstofmijt?

Cara C'air stappenplan C Gratis stappenplan aanvragen
Cara C'air stappenplan C

Gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan

Pak je allergie klachten stap-voor-stap aan. Download het gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan!

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.