mijten uit matras verwijderenmijten uit matras verwijderen

Huisstofmijt verwijderen uit je matras: onmogelijk?

Ja, je kunt nooit alle huisstofmijten verwijderen uit je matras.

Je kunt eigenlijk maar 2 dingen doen tegen huisstofmijt in je matras:

  1. Een nieuwe matras kopen. Dit is natuurlijk maar een zeer tijdelijke oplossing; zodra je erop gaat slapen en zweten zorgen de duisternis, het vocht en de warmte razendsnel voor vermenigvuldiging van huisstofmijten. En iedere week een nieuw matras kopen is onrealistisch
  2. Een anti-allergie hoes om je matras ritsen, waarmee je de veroorzakers van de allergieklachten ‘opsluit’. Dit is wel degelijk een goede manier om iets te doen tegen huisstofmijten in je matras.

Huissofmijt allergenen opsluiten met een anti-allergie hoes

Anti-allergie hoezen van hoge kwaliteit, geweven stof, zoals die van Cara C’air, zorgen ervoor dat allergenen (de uitwerpselen van huisstofmijten) niet in de lucht kunnen komen. Goede hoezen zorgen voor 98% minder uitstoot. Je schakelt het wapentuig van het hele mijtenleger direct uit!

Er zijn anti-allergie hoezen voor je matras, maar ook voor je kussens en dekbed. In verschillende studies is bewezen dat 98% minder uitstoot op termijn tot veel minder klachten en 50% minder medicijngebruik tegen je allergie leidt!

De hoezen van Cara C’air voldoen aan dezelfde kenmerken als de geweven hoezen die gebruikt zijn in het onderzoek. Ja: er zijn goedkopere ‘anti-allergie’ hoezen te vinden. Vaak niet geweven, geperste stof. Maar de werking daarvan is lang niet zo goed als hoezen van goede kwaliteit! Koop alleen hoezen die wetenschappelijk bewezen effectief zijn!

Andere voordelen van Cara C’air-hoezen:

  • Snel en eenvoudig om je beddengoed te ritsen
  • Zacht en comfortabel voor een heerlijke nachtrust
  • 10 jaar garantie!

Wanneer je de hoezen hebt, hoef je ze enkel 2 keer per jaar op 60 graden te wassen voor het best mogelijke resultaat.

Huisstofmijt verwijderen uit je matras gaat dus niet

Je kunt er wél voor zorgen dat huisstofmijt je nagenoeg niet meer kan raken met hun allergenenarsenaal.

Bekijk het anti-allergie beddengoed hoezen van Cara C’air

Meer weten over het bestrijden van huisstofmijt?

We hebben een stappenplan gemaakt, voor het tegengaan van huisstofmijt in huis. Vraag het gratis boekje aan en start de strijd tegen huisstofmijt allergie!

Cara C’air Anti Huisstofmijt Stappenplan aanvragen