longfonds logolongfonds logo

Wij zijn bedrijfsvriend van het Longfonds

Veel astma patiënten zijn allergisch voor huisstofmijt. Het huisstofmijtvrij maken van de woonomgeving is echter een onmogelijk karwei. Door de juiste maatregelen te nemen kunnen allergie klachten door huisstofmijt echter wel verminderen.

Een van de maatregelen die door beroepsverenigingen en het Longfonds geadviseerd wordt is het reduceren van de uitstoot van huisstofmijt allergenen in slaapkamers door te investeren in goed allergeenvrij beddengoed.

Cara C’air is een topmerk op het gebied van allergeenvrij beddengoed. Cara C’air anti allergie bedhoezen zijn duurzaam in gebruik en reduceren de uitstoot van huisstofmijt allergenen. De hoezen hebben een bewezen werking.

Wij zijn vriend van het Longfonds

Ademen is voor de meeste mensen heel gewoon. Toch zijn er één miljoen mensen in Nederland met een longziekte. Voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die zij niet alleen kunnen winnen. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Voor en met iedereen. Zij maken onderzoek mogelijk, pakken vieze lucht aan en doen er alles aan om kinderen rookvrij te laten opgroeien.

bedrijfsvriend longfonds banner

Reparatie van kapotte longen

Wetenschappelijk onderzoek is de basis. Het Longfonds investeert in onderzoek naar longziekten, bijvoorbeeld naar het repareren van kapotte longen. Wij dragen daaraan bij als vriend van het Longfonds.

Gezonde lucht

Wist u dat u gemiddeld 20.000 keer per dag ademhaalt? Daarmee krijgt u dagelijks zo’n 10.000 liter lucht binnen. Gezonde lucht is belangrijk voor uw gezondheid, vooral voor uw longen. In Nederland hebben meer dan een miljoen mensen een longziekte. Zij merken als eersten dat de lucht ongezond is. Maar vieze lucht is voor iedereen ongezond, ook voor mensen met gezonde longen. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht, zowel binnen als buiten. Als vriend van het Longfonds ondersteunen wij dit van harte.

Meer weten

Wil je mee strijden voor gezonde lucht en gezonde longen? Kijk op de Longfonds website om te zien wat u kunt doen!

Informatie over huisstofmijt op de Longfonds website