huisstofmijt uitvergroothuisstofmijt uitvergroot

Huisstofmijt beet? Nee, ze bijten niet

Je ongewenste bedpartners stoten namelijk allergenen uit. Als je daarvoor gevoelig bent en dus een huisstofmijtallergie hebt, kun je daar flink last van hebben.

Herken je één of meer van de volgende klachten?

  • Verstopte en/of jeukende neus/loopneus/niezen
  • Rode, gezwollen, tranende en/of jeukende ogen
  • Astmatische klachten als benauwdheid en/of kortademigheid
  • Huidklachten als uitslag, eczeem, jeuk en/of galbulten

Bekijk meer symptomen en klachten bij huisstofmijt allergie.

Dan is het goed om jezelf te laten testen op huisstofmijtallergie. Ga naar je huisarts, en je weet snel of je allergisch bent. Dus niet voor een huisstofmijt beet, maar voor de uitwerpselen (allergenen) van de kleine spinachtigen.

huisstofmijt uitvergroot

Blijk je allergisch voor huisstofmijt?

Dan is daar gelukkig heel wat aan te doen. Je kunt er zelf voor zorgen dat je zo min mogelijk last hebt van je allergie. Sommige dingen kosten (veel) moeite, zoals het grondig ‘saneren’ van je woning. maar er zijn ook quick-wins die alleen een investering in geld vragen. Zoals anti-allergie hoezen kopen voor je dekbed, kussens en matras.

Tips voor het saneren van je huis tegen huisstofmijt? Vraag het anti-huisstofmijt stappenplan aan.

Anti-allergie bedhoezen

Cara C’air bedhoezen zorgen ervoor dat je huisstofmijten letterlijk opsluit. Doden en permanent weren kun je ze niet; in je bed zitten miljoenen mijten, en die komen altijd terug. Zelfs wanneer je ze allemaal doodt door bijvoorbeeld je beddengoed in te vriezen.

Door met onze hoezen ervoor te zorgen dat ze opgesloten zitten, voorkom je 98% uitstoot van allergenen. Dat betekent dat jij veel minder last hebt van je klachten, en uiteindelijk ook tot 50% minder medicijnen hoeft te slikken. De werking van onze hoezen is wetenschappelijk bewezen!

Pak huisstofmijten in je bed aan, en je hebt al een hele belangrijke stap gezet in het saneren van je woning.

Bekijk hoe de hoezen van Cara C’air werken of bekijk de anti-allergie bedhoezen.