NetelroosNetelroos

Netelroos (galbulten): oorzaak

Netelroos (of: galbulten) heeft één overkoepelende oorzaak: allergie. Galbulten gaan meestal gepaard met flinke jeuk, soms over je hele lichaam. Meestal gaat het snel weer weg, zonder dat je ooit de oorzaak achterhaalt. In dat geval hoef je niets te doen. Maar:

Heb je last van chronische netelroos?

Dan is het zaak actie te ondernemen. Zodat je (meer) uitbraken voorkomt. Daarnaast kun je ook de symptomen bestrijden.

Houd eens bij wanneer je een uitbraak hebt. Op die manier achterhaal je een aantal mogelijke/waarschijnlijke oorzaken. Zo wordt het makkelijker om die definitief vast te laten stellen door je huisarts.

Netelroos (galbulten) door huisstofmijt

Heb je last van netelroos in bed, dus vooral ’s nachts? En gaat de uitbraak naast jeuk gepaard met klachten als moeheid, keelpijn en verhoging of koorts? Dan is er een goede kans dat je allergisch bent voor huisstofmijt.

Ga naar je huisarts

Raadpleeg je huisarts. Die kan vaststellen of je allergisch bent. Pas dan weet je zeker waar de netelroos vandaan komt. En of dit inderdaad komt doordat je huisstofmijtallergie hebt.

Weet je eenmaal waar je precies allergisch voor bent? Dan kun je gericht actie ondernemen.

Ontdek je dat de oorzaak van je netelroos (galbulten) huisstofmijtallergie is?

Is huisstofmijt de oorzaak? Kom dan vooral terug naar onze website. Wij hebben Anti Allergie Beddengoed waar je écht iets aan hebt.

Huisstofmijtallergie is óns specialisme. Dat wil zeggen: wij leveren anti-allergie hoezen voor je dekbed, matras en kussen die een groot verschil maken voor mensen die overgevoelig zijn voor deze onzichtbare beestjes (waarvan er letterlijk miljoenen in je bed zitten).

Daarnaast kun je op onze website een gratis stappenplan downloaden om je bed, slaapkamer en hele huis zo huisstofmijtvrij mogelijk te maken.

Goed. Maar eerst:

Achterhaal de oorzaak van je chronische netelroos. Waar ben je allergisch voor? Dan kun je daarna op zoek naar de oplossing.

Succes!

Galbulten door huisstofmijtallergie tegengaan?