benauwd 's nachtsbenauwd 's nachts

Benauwdheid ’s nachts: Waardoor je benauwd wakker wordt?

Als je ’s nachts last hebt van benauwdheid, is er een goede kans dat je allergisch bent voor huisstofmijt. Zelfs wanneer je nog niet eerder allergisch was, kan dit de oorzaak zijn.

Nachtelijke benauwdheid door huisstofmijt

Je deelt je bed ’s nachts met miljoenen mijten. Die stoten uitwerpselen uit, waar jij overgevoelig voor bent. Ze komen in de lucht, jij ademt ze in, en je allergieklachten ontstaan.

Wat te doen?

Laat allereerst je allergie vaststellen. Vraag je huisarts om een test. Dan heb je zekerheid en kun je gericht iets tegen je benauwdheid ’s nachts doen.

Blijkt dat je inderdaad huisstofmijtallergie hebt?

Dan heb je verschillende manieren om benauwdheid tijdens slapen te voorkomen

  1. Medicijnen slikken: je arts zal deze voorschrijven. Hoeveel pillen je nodig hebt, hangt af van hoeveel last je hebt van benauwdheid en andere klachten.
  2. Beddengoed wassen en nieuw matras kopen: huisstofmijt sterft bij 60 graden. Was daarom beddengoed dat in de wasmachine past, iedere 6 weken. De mijten keren altijd weer terug, maar het zal je klachten (tijdelijk) verlichten.
  3. Anti-allergie beddengoed kopen (tip!): het beste middel om je allergie te beteugelen. Anti-allergie beddenhoezen zijn nauw geweven met ondoorlatende stof. Zo komen uitwerpselen van huisstofmijt niet of nauwelijks meer in de lucht wanneer jij slaapt.

…stel je eens voor wat dat voor gevolgen heeft voor je klachten! Kies de juiste hoezen, en je hebt veel minder last van benauwdheid en andere klachten door huisstofmijtallergie. Het betekent ook dat je tot 50% minder medicijnen nodig hebt…!

Hoezen van Cara C’air: gestoeld op wetenschappelijk onderzoek

Bovenstaande werking van anti-allergie hoezen is wetenschappelijk bewezen. Hoezen van Cara C’air voldoen aan alle specificaties die in het onderzoek gebruikt zijn.

Daarnaast hebben onze hoezen de volgende voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik. Je ritst ze zó om je dekbed, matras en kussen.
  • Zacht en comfortabel. Zonder ritselen, minstens zo lekker als je eigen hoezen.
  • 10 jaar garantie. Dat maakt je investering een hele duurzame.

Dus héb je last van benauwdheid ’s nachts, én blijkt dit door huisstofmijtallergie te komen? Win dan direct deze belangrijke slag in de strijd tegen deze minuscule spinachtigen. Volg bovenstaande tips en ga voor een anti-allergie kussenhoes, dekbedhoes en matrashoes hoge kwaliteit.

Cara C’air Anti Allergie hoezen

Anti Huisstofmijt Stappenplan

Huisstofmijt komt niet alleen voor in je bed, ook in je slaapkamer en de rest van je huis. Ben je benieuwd hoe je huisstofmijt in je woning kunt terugdringen?

Vraag het Anti Huisstofmijt Stappenplan aan (gratis)

Pak de benauwdheid aan: