minder medicijnen slikken tegen huisstofmijt allergieminder medicijnen slikken tegen huisstofmijt allergie

Minder medicijnen slikken tegen huisstofmijt allergie

Anti-allergie medicijnen bestrijden de symptomen van huisstofmijt allergie, maar de oorzaak van de klachten wordt niet aangepakt. Je kunt het beste zorgen dat er zo min mogelijk huisstofmijten zijn in je omgeving. Dan adem je minder van hun uitwerpselen (allergenen) in die de allergieklachten veroorzaken.

Tip: download gratis het Anti-Huisstofmijt Stappenplan voor de beste tips en adviezen om huisstofmijt aan te pakken.

Hoezen: effectieve anti-allergiemiddelen

Onze anti-allergeen bedhoezen behoren tot de meest effectieve anti-allergiemiddelen die er zijn. De werking, die we hieronder uitleggen, is wetenschappelijk bewezen.

Op onze website kun je anti-allergie hoezen bestellen voor je dekbed, kussen en matras. Zodra je de hoezen (eenvoudig) om je beddengoed ritst, voorkom je in één keer 98%(!) van de uitstoot van allergenen in je bed. Het zijn deze allergenen die je allergie triggeren. Dus ga eens na wat dat betekent voor je klachten, wanneer je ’s nachts nog maar 2% inademt ten opzichte van je huidige situatie!

In bed breng je zo’n 8 uur per dag door. Zorg ervoor dat huisstofmijten daar nauwelijks meer de kans krijgen om hun uitwerpselen in de lucht te brengen, en je wint een uiterst belangrijke strijd tegen de veroorzakers van je huisstofmijtallergie.

Bewezen werking: Minder klachten, minder anti-allergiemedicijnen

In wetenschappelijke studies met hoge kwaliteit anti-allergiehoezen, werd de effectiviteit bewezen. Dat wil dus zeggen dat – wanneer je hoezen gebruikt die voldoen aan de criteria die in het onderzoek gebruikt zijn – je zorgt voor:

  • 98% minder uitstoot van allergenen
  • Minder last van je klachten
  • Minder medicijnen tegen huisstofmijtallergie tot wel 50%

Cara C’air hoezen voldoen 100% aan de kwaliteitseisen die in het wetenschappelijk onderzoek gebruikt zijn.

Meest geadviseerd door artsen en verpleegkundigen

Onze hoezen worden door artsen en verpleegkundigen het meest geadviseerd. Tel daarbij op de 10 jaar garantie, het eenvoudige gebruik én het comfort, en we hopen dat we je overtuigd hebben om onze hoezen aan te schaffen.

Houd rekening met een eenmalige investering van minimaal 250 euro. Dat maakt onze hoezen zeker niet de goedkoopste, maar wel de meest effectieve. Bovendien: verdeel de investering eens over 10 jaar…

Naast Anti-Allergie beddengoed zijn er meer maatregelen die je kunt nemen in huis, om de strijd tegen huisstofmijt aan te gaan: download het Anti-Huisstofmijt Stappenplan

Gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan!

Nu aanvragen

Huisstofmijtallergie is geen pretje. Wil je weten wat je allemaal kan doen om huisstofmijt aan te pakken? Wij hebben alle adviezen en tips gebundeld in 1 overzichtelijk Anti-Huisstofmijt Stappenplan.

Gratis Anti-Huisstofmijt stappenplan

  • Het stappenplan is gratis!

  • Je kunt direct aan de slag

  • Het boekje bevat praktische tips

Download het gratis stappenplan

Wil je minder anti-huisstofmijt medicijnen gebruiken?

Cara C'air stappenplan C Gratis stappenplan aanvragen
Cara C'air stappenplan C

Gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan

Pak je allergie klachten stap-voor-stap aan. Download het gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.