Retourneren

Informatie over het retourneren van je Cara C’air bestelling.

Je hebt tot 14 dagen na ontvangst de tijd je bestelling te annuleren zonder opgave van reden. Na annuleren heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Het artikel dient in de originele verpakking geretourneerd te worden. De seal van het artikel mag niet verbroken zijn, tenzij aangegeven.

Om hygiënische redenen is het niet mogelijk om Cara C’air na openen van de seal te retourneren, behalve als er andere voorwaarden gelden. Dit wordt dan aangegeven bij aankoop van de producten.

Op maat gemaakte hoezen kunnen niet geretourneerd worden, tenzij anders gecommuniceerd.

Graag willen we je verzoeken om eerst contact met ons op te nemen zodat wij weten dat je het artikel graag retour wilt sturen.

Ja. De kosten van retourneren zijn voor de klant zelf, tenzij dit anders wordt aangegeven.

Deze garantie geldt alleen voor de hoezenset waarbij is aangegeven dat er een Tevredenheidsgarantie gegeven wordt!

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met onze anti allergie hoezen. Ben je – ondanks onze service en garanties – tóch niet blij met je aankoop? Je kunt binnen de 60 dagen na aankoop bij ons de hoezenset retourneren. Je krijgt dan het complete aankoopbedrag van ons terug.

Alle hoezen in de set moeten onbeschadigd zijn, dus een scheur of grote vlek sluiten we uit. Lichte gebruikssporen vallen wel onder de garantie.

Stap 1 in het retour proces is het volledig invullen van het retour aanmeldformulier. Zorg dat u uw ordernummer correct invult op het formulier, deze is belangrijk voor het retour proces.

Graag willen we je verzoeken om eerst contact met ons op te nemen zodat wij weten dat je het artikel graag retour wilt sturen. Je kunt het artikel retour sturen naar het volgende adres:

BAP Medical BV Nederland
Laan van Westenenk 64
7336 AZ Apeldoorn

telefoon +31 (0)55 355 25 80
info@bap-medical.com

We willen je graag verzoeken om bij het retourneren van het product het volgende retourformulier mee te sturen. Kun je het retourformulier niet printen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Retourformulier

Retourneren: Zodra we je retourzending goed ontvangen en verwerkt hebben, storten we het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee je hebt betaald. Dit duurt tussen de 5 en 10 werkdagen. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de klant zelf.

Annuleren: Zodra we je annulering verwerkt hebben, storten we het bedrag terug op de rekening waarmee je hebt betaald. Dit duurt tussen de 5 en 10 werkdagen.

Te veel betaald: Heb je te veel betaald, werkte je kortingscode niet of heb je per ongeluk verzendkosten betaald terwijl de kosten van je bestelling boven de €50,- zijn? Dan wordt het bedrag dat je te veel betaald hebt, teruggestort op je rekening. Dit duurt tussen de 5 en 10 werkdagen.

Terugbetaling met in3 betaalmethode: Als je gespreid, met in3, hebt betaald, wordt het bedrag wat je tot dan toe hebt betaald, binnen 5 werkdagen teruggestort. Het eventuele resterende bedrag wordt verrekend zodat je niks meer hoeft te betalen.

Heb je een materiaal- of productfout ontdekt? Dan valt dat onder onze 10 jaar kwaliteitsgarantie.

Neem hiervoor contact op met ons op.

Bekijk Artikel 7 van de Algemene Voorwaarden voor meer informatie over herroepingsrecht.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Cara C'air stappenplan C Gratis stappenplan aanvragen
Cara C'air stappenplan C

Gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan

Pak je allergie klachten stap-voor-stap aan. Download het gratis Anti-Huisstofmijt Stappenplan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.