alternatief voor anti allergie pillenalternatief voor anti allergie pillen

Een (beter) alternatief voor anti allergie pillen

Je weet ongetwijfeld waar je allergie het meest geprikkeld wordt: in bed. Miljoenen huisstofmijten maken je op die plek het leven zuur. Ze helemaal verwijderen gaat niet; je bed biedt warmte, vocht en duisternis. Precies de 3 factoren waarbij mijten gedijen.

Gebruik hoezen in plaats van allergie pillen!

Iedere dag lig je zo’n 8 uur op een bed van minuscule beestjes die maken dat jij last hebt. Je kunt meer pillen slikken om je huisstofmijt allergie klachten tegen te gaan. Maar veel makkelijker, goedkoper én effectiever zijn: anti-allergie hoezen!

alternatief voor anti allergie pillen

Wat doen goede anti-allergie hoezen?

Anti-allergie hoezen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de allergenen die huisstofmijten uitstoten, niet meer in de lucht en dus jouw luchtwegen kunnen komen. Want het zijn die allergenen die jouw klachten veroorzaken, niet de huisstofmijt zelf.

Anders gezegd: sluit de allergenen op, en je hebt de grootste bron van jouw allergie onder de duim.

Minder klachten, 50% minder pillen

Cara C’air hoezen voorkomen 98% uitstoot van allergenen. De fijngeweven stof laat bijna niets door, en dat merk je snel: op termijn scheelt het de helft van de klachten waar je nu nog last van hebt. En de rekensom is dan simpel: je hoeft ook de helft minder anti-allergie pillen te kopen en slikken.

De werking van Cara C’air hoezen is wetenschappelijk bewezen. Onze hoezen worden niet voor niets aangeraden door specialisten op het gebied van huisstofmijtallergie: longartsen, huisartsen, longverpleegkundigen en het Longfonds benadrukken het gebruik van duurzame, allergeendichte hoezen.

Andere voordelen van Cara C’air anti-allergie hoezen:

  • Eenvoudig om je beddengoed te ritsen.
  • Heerlijk zacht en comfortabel.
  • 10 jaar garantie.

Waar wacht je nog op?

Bestel Cara C’air Anti Allergie Beddengoed:

Of, beter nog, bestel een complete anti-allergie hoezenset! Dan ben je het beste beschermd tegen huisstofmijt allergenen. En je krijgt extra korting !

Een goed alternatief voor huisstofmijt pillen